Fire favoritter fra Naustvik

Nordea-strateg Magne Naustvik var i HegnarOnlines TV-studio i dag. Her er fire av hans favoritter.

Magne Naustvik er aksjestrateg i Nordea - Foto: Finansavisen

Magne Naustvik, aksjestrateg i Nordea, var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Her plukket han frem flere av sine favoritter på Oslo Børs.- Vi ser mye positivt i oljeservice. Mange sterke kvartalsrapporter viser at ting beveger seg i riktig retning. Vi ser økt aktivitet og større kontraktstildelinger fremover, og tror inntjeningen bunner ut i 2010, med god vekst 2011 og 2012, sahan.Nordeas favoritter i sektoren er Acergy, Subsea 7 og PGS.I oljesektoren liker Naustvik Noreco best.- Lisens- og leteporteføjen er ikke priset inn i det hele tatt. Vi tror selskapets omfattende boreprogram vil synliggjøre verdier fremover, sa han.Se sendingen i opptak her. I tillegg ble som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York kommentert. Og du får teknisk analyse av Statoil, Jinhui og Golden Ocean.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.