Fond: 2 vinnere, 2 tapere

Morningstar trekker frem to vinnere og to tapere blant norske aksjefond.

Bjørn Wicklund i Terra Fondsforvaltning. Foto: Finansavisen

Fondsanalytikerne i Morningstar har sluppet sin seneste rating av norske aksjefond, med utgangspunkt i kurser per utgangen av februar.Den siste måneden har to fond blitt oppgradert, mens to har blitt nedgradert.OppgradertTerra SMB (fra 3-er til 4-er) Alfred Berg Norge Etisk (fra 1-er til 2-er)Terra-fondet er forvaltet av Bjørn Wicklund, mens Alfred Berg Norge Etisk er forvaltet av Albert Collett.Nedgradert Pluss Indeks (fra 4-er til 3-er) Orkla Finans Investment Fund (fra 3-er til 2-er)Pluss-fondet er forvaltet av Jon Aaserud, mens Orkla-fondet er forvaltet av Tore Været.Fondene med topprating (fem stjerner) finner du her. Fondene med bunnrating (én stjerne) finner du her. Hvis du vil vite mer om hvordan Morningstar kommer frem til sine stjerne-utdelinger, finner du det her. Mer om personlig økonomi her.