Hegnar: - Derfor faller børsen

Hovedindeksen ved Oslo Børs startet uken i rødt. Trygve Hegnar forklarer hva som skjer.

- Det har vært en dårlig dag i aksjemarkedene verden over. På Oslo Børs henger nedturen åpenbart sammen med fallet i oljeprisen, sa Trygve Hegnar blant annet på dagens utgave av Økonominyhetene.I tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og du får teknisk analyse av Statoil, Orkla og RCL.Se sendingen her Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.