Her er Norges beste restauranter

Fem norske restauranter hedres med en stjerne i Guide Michelin. -Jeg har jævla flinke medarbeidere. Det er alfa og omega for å lykkes, sier Terje Ness til HegnarOnline.

Terje Ness - Foto: Scanpix

I dag har det blitt kjent at fem norske restauranter belønnes med én stjerne i Guide Michelin. Samtidig har Oro Bar og Grill (Terje Ness og Rune Pal) fått utmerkelsen BibGourmand. Restaurant Eik (Ole Jonny Eikefjord) beholder sin BibGourmand.Terje Ness står også bak Haga som belønnes med én Michelin-stjerne.-Hva er det som gjør at du lykkes?-Jeg har jævla flinke medarbeidere. Det er alfa og omega for å lykkes. Det er fantastisk at Haga beholder stjernen selv om den ligger litt usentralt til. Det er en bragd. Det holder ikke å bare levere én dag. Det er en kontinuerlig prosess hvor vi jobber med å være best hver dag, sier Ness til HegnarOnline.-Kommer du til å jobbe for at Oro også skal få en stjerne, eller er du fornøyd med BibGourmand?-Slik markedet er i dag er en BibGourmand perfekt. Om ett eller to år kan det nok hende at også Oro har en stjerne, avslutter Ness.De norske stjernerestaurantene:•Haga•Le Canard•Oscarsgate•Spisestedet Feinschmecker•Statholdergaarden