Ni nattklubber som er verdt et besøk

HegnarOnline viser deg ni imponerende nattklubber, fra New York og London til Sydney og Hong Kong.

Storbyer verden over kan friste med en rekke trendy utesteder. Noen er vanskeligere enn andre å komme inn på.-I London er det ikke lett å komme på gjesteliste hvis det er grupper av menn. Klubbene ønsker en god miks. Flere og flere klubber er lei av "no-shows" og vil ha betalt for det. "Drinkbord" blir mer og mer utbredt, sier Didrik M. Cappelen i medlemsklubben Quintessentially til HegnarOnline.-Vi ser også at flere klubber tilbyr VIP-avdelinger og tilbyr private lounger. Det siste er populært for forretningsfolk, som avslutter en lang dag med sine forbindelser i en lounge for private samtaler, for så å gå ut i klubben når stemningen tar seg opp, sier Cappelen.Ni hete nattklubber som er verdt et besøk:The Roof GardensÅ være midt i London og samtidig finne deg omgitt av nydelige private hager er unektelig både uvanlig og vakkert. I Roof Gardens' lokaler finner du tre temahager, spansk, tudor og en som er inspirert av skog og mark. Mens du befinner deg i disse meget uvanlige omgivelsene kan du nippe til cocktails samtidig som du lar øynene hvile på rosa flamingoer som stolt vandrer rundt i hagene. Du finner også en bar på takterrassen med livemusikk, og en avdeling som huser et stort dansegulv for de danselystne. Om du vil gjøre en helaften ut av det, finner du også restauranten Babylon her, med en fantastisk utsikt over London.99 Kensington High Street London, W8 5SA, EnglandRoxie"Welcome to my world of debauchery", sier Roxie. Hun er en skandaløs showgirl fra musikalen Chicago, som også er inspirasjonen for Hong Kongs mest sexy nattklubb. De åpnet dørene sine tidlig i august 2009, og er allerede et av byens hotteste steder. Neonlys, funky interiør og eksotisk grafikk gir den stilen og følelsen man må kunne forvente fra en forførerisk vertinne som Roxie. Deres fantastiske lydsystem spiller hip hop og R&B til sitt eksklusive klientell.No.24-30 Ice House Street Central Hong KongCuckoo ClubDette er en funky klubb som spenner over to etasjer, med en in-house DJ som spiller et stort register av musikk. Klubben er nok det fortrukne valget for den yngre garde i større grad enn mange av de andre high-class London klubbene. Designet har et 'rock chic' motiv, som lokker de drevne nattuglene inn i fra Londons gater.Swallow Street - London W1B 4EZ, EnglandIvy PoolDette er den eneste takterrassen med basseng i Sydney sitt sentrale business område (CBD). Det er definitivt stedet for å se og bli sett. Denne urbane oasen er de vakre og suksessfulles lekeplass, hvor jenter sprader rundt i bikini og høye heler, mens guttene nyter utsikten! Du kan slappe av i private cabanaer og nyte live musikk og smittende toner fra dyktige DJs. Om du planlegger en helaften kan du spise ved deres italienske restaurant Uccello som har bord ved bassenget.Level 4, 320 George Street. CBD, Sydney, AustraliaVIP Club - St. TropezDenne klubben er akkurat så eksklusiv som den høres ut. For å opprettholde det divaimaget det påroper seg, blir gjestene invitert til å entre klubben på en lang rød løper. Når du er vel inne, vil øynene dine mest sannsynlig bli dratt mot podiumjentene som lever seg inn i musikkens rytmer. Det finnes også gode muligheter for deg til å prøve ut dine egne moves på dansegulvet, som faktisk dreier seg rundt. Denne spesielle konstruksjonen bidrar også til å gjøre utsikten fra VIP-terrassen enda mer underholdende.Résidences du Nouveau Port, St. Tropez, 83990, FrankrikeMyntDekoren er futuristisk og lokalene nyrenoverte. Deres lange liste av kjendiser gjør bidrar til å gjøre dette til et av de hotteste stedene i Miami akkurat nå. De spiller for det meste house musikk, men det finnes også innslag av hip hop. Klubben har vært åpen i syv år, men deres nylige endringer har definitivt dyttet dem høyere opp på listen over klubber du burde besøke når sjansen byr seg.1921 Collins Avenue Miami Beach, FL 33139, USAThe BoxDenne klubben er både innovativ og chic, samtidig som den vitner om inspirasjon fra Hammerstein Ballroom. Det er hjertebarnet til Serge Becker, Richard Kimmel, Randy Weiner og Simon Hammerstein. Interiøret og atmosfæren er en hyllest til det klassiske teateret sammensmeltet med den særegne stilen til New Orléans. Om du er ønsker å spise før du starter festen, kan du nyte maten din i en av båsene i første etasje.189 Chrystie St., New York, NY 10002 40.721708 -73.992041, USABillionaireEt klassisk beachdesign og en spektakulær beliggenhet på klippene over Pevero-gulfen burde være nok til å lokke deg inn i Billionaires lokaler. Om du likevel skulle være usikker om dette er stedet, kan den endeløse paraden av motemoguler og kjendiser som besøker klubben overbevise deg om at dette er det hotteste stedet i Sardinia. Dansegulvet er som regel fult av mennesker som nyter italiensk pop og hip hop innslag fra in-house DJs som Andrea Mendoza.Via Rocce Sul Pevero, Localita' Golfo Pero 07020 Porto Cervo, Sardinia, ItaliaFarm ClubDette er en veletablert klubb som tidligere var Fergies foretrukne sted før hun møtte Prince Andrew. Stilen er minimalistisk og beliggenheten er meget praktisk, med kort avstand til Nevai Hotel. Klubben har et høyt antall britiske besøkende og byr på funky rytmer som pleier å fylle dansegulvet til langt på natt - for de som ikke er utslitt etter lange dager i løypene.Farm Night Club, Verbier, 1936, Sveits