Nordea-økonom ser nedside i norske kroner

Ole Håkon Eek-Nielsen fra Nordea Markets tror den norske kronen vil svekke seg.

Ole Håkon Eek-Nielsen i Nordea - Foto: Selskapet

Ole Håkon Eek-Nielsen var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar.- Vi har en sterk norsk krone og jeg har vanskelig for å se at den skal styrke seg mot de viktigste valutaene nå. Jeg tror tvert imot den skal svekke seg, spesielt mot pund og svenske kroner, sa Eek-Nielsen blant annet på sendingen.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, DNO og Eltek.Se sendingen her Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.