Kjøper før de selger

Det kommer en rekke strandeiendommer for salg i Oslo og Bærum de neste ukene. Nå kjøper folk før de selger, det er et godt tegn for markedet, sier Miguel Sørholt.

Miguel Sørholt - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Eiendomsmegler Miguel Sørholt fra Privatmegleren Residence var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han kunne fortelle om tiltagende aktivitet i den øvre delen av boligmarkedet.- Det kommer en rekke spennende strandeiendommer for salg i både Oslo og Bærum de neste ukene. Jeg er overbevist om at etterspørselen er der. Nå kjøper folk før de selger. Det er alltid et godt tegn for markedet, sa Sørholt blant annet.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Songa Offshore og Golden Ocean.Se sendingen her Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Børs