Ti av verdens beste strender

Er du en strandløve? Lonely Planet anbefaler ti strender som fortjener et besøk.

Personlig økonomi

Lonely Planet har i boken "1.000 Ultimate Experiences" satt sammen 1.000 ideer, plasser og aktiviteter som kan inspirere reiseglade lesere. Et av punktene som berøres er til stor glede for strandløver.Her kan du søke etter din drømmereisePå listen over de ti mest idylliske strendene i verden, har ekspertene i Lonely Planet plassert Dahab i Egypt på topp. På egyptisk betyr Dahab gull, noe som gjenspeiler skjønnheten på den gylne stranden i utkanten av Sinai-ørkenen.Ti strender som fortjener et besøk:1. Dahab, Egypt2. Curonian Spit, Litauen4. Kerala Coast, India5. Pulau Perhentian, Malaysia6. Kai Islands, Indonesia7. Isla Mujeres, Mexico8. North Stradbroke Island, Australia9. Ko Pha-Ngan, Thailand10. Punalu'u, USA

Nyheter
Kultur