Tidenes beste PC-salg

Vi løper og kjøper PC-er som aldri før. 30 prosent vekst, sier Elkjøp.

Toshiba NB100 Netbook
Personlig økonomi

En uke før den komplette oversikten over PC-salget i 1. kvartal har Finansavisen gjort en ringerunde til de største forhandlerne og distributørene. Disse tyder på at forbrukerne løfter PC-salget til nye høyder.- I forhold til i fjor solgte vi 30 prosent flere PC-er i årets 1. kvartal. Omsetningen er opp med 20 prosent, sier André Hesselroth, salgssjef for data i Elkjøp Norge.Hesselroth forklarer veksten blant annet med at de har produkter kundene etterspør til riktig pris i butikkene - og i nettbutikken.Daglig leder i Elprice, Arne Falbach, forteller avisen om 20 prosent vekst.Både Acer og Toshiba, som står sterkest i forbrukermarkedet, melder også om sterk vekst i PC-salget, skriver Finansavisen.Les mer i dagens avis.

Nyheter
Teknologi