En elendig måned på børsen

Hovedindesen faller ved Oslo Børs og investorene kan se tilbake på en elendig måned i aksjemarkedet. Trygve Hegnar kommenterer utviklingen.

Personlig økonomi

I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa. Markedene i New York er stengt i dag. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Seadrill og REC.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Børs