Prisoppgang på boliger i juni

Den første boligprisstatistikken for juni er sluppet. Den viser oppgang.

Skjermdump Finn.no
Personlig økonomi

Prisstatistikk fra GARANTI Eiendomsmegling viser at prisene på omsatte borettslagsleiligheter gikk opp med 1,8 prosent i juni.Prisene på omsatte borettslagsleiligheter er 1,8 prosent høyere i juni 2010 sammenlignet med mai 2010. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for omsatte borettslagsleiligheter var i juni 2010 på 21.720 kroner, mens det tilsvarende tallet i mai 2010 var 21.328 kroner.I løpet av de siste 12 månedene har prisene steget med 7,3 prosent. For 12 måneder siden var gjennomsnittlig kvadratmeterpris på omsatte borettslagsleiligheter 20.243 kroner. Siden nyttår har prisene steget med 4,7 prosent.- Samlet sett har kjeden solgt åtte prosent flere boliger i juni i år sammenlignet med samme periode i fjor. Prisutviklingen og utviklingen i antall omsatte boliger gjør at vi tror på en fortsatt god utvikling i 2010, sier administrerende direktør Stein Drogseth i GARANTI Eiendomsmegling i en melding.Gjennomsnittlig antall omsetningsdager i juni 2010 på 34 dager. Dette er 5 dager mindre enn forrige måned og 19 dager mindre sammenlignet med samme periode i fjor.

Nyheter
Næringseiendom