KjøpLogg inn

Ruglete sommer på børsen?

Espen Furnes fra Delphi Fondene er dagens gjest på Økonominyhetene.

Publisert 17. juni 2010 kl. 15.20
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 110 ord

I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Orkla og DNBNOR.Du får også vår ukentlige derivatkommentar med Christian Søiland fra Oslo Børs.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.