Verdipapirfondenes Forening legger senere i dag frem tegningstallene for juni. En smakebit fra disse viser at norske personkunder nettotegnet aksjefond for 200 millioner kroner i det som var en ruskete måned på børsene.Hovedindeksen på Oslo Børs falt nesten 15 prosent i siste halvdel av juni, og 5 prosent måneden sett under ett.- Dette viser at ikke alle lot seg skremme av markedsuroen og de kraftige kurssvingningene i aksjemarkedet. Dette er helt i tråd med vår anbefaling om å stenge den kortsiktige markedsstøyen ute. Formelen for å lykkes med langsiktig sparing i aksjefond er å gå gradvis inn, sitte lenge, og så gå gradvis ut, sier adm. dir. Lasse Ruud i en kommentar.- Ved å opptre på denne måten er sannsynligheten svært høy for at du vil lykkes med aksjesparingen din på lang sikt, legger han til.Norske personkunder hadde per 30/6 84 milliarder kroner i aksjefond.