Latterlige dager i Oslo

I løpet av de neste fire dagene vil over 70 komikere sørge for at hovedstaden blir det morsomste stedet å være i Norge.

Komiker Thomas Giertsen - Foto: Scanpix
Personlig økonomi

For ellevte år på rad arrangeres Stand Up Festival i Oslo, et konsept som har vokst til å bli Nordens største humorfestival. I løpet av de neste fire dagene vil over 70 komikere sørge for at hovedstaden blir det morsomste stedet å være i Norge.Fordelt på 23 forestillinger kan du oppleve humor i alle varianter, presentert av landets ledende komikere. Arrangøren lokker med åpningsshow, stand up stafett, stand up musikalsk aften, landskamp Norge-Sverige, 4x10 stafett for kvinner, nykommeraften, KomIDOL, late night stand up og barnelatter. Det er med andre ord noe for enhver smak.Blant de profilerte komikerne som vil bidra finner vi Dagfinn Lyngbø, Thomas Giertsen, Atle Antonsen, Sturla Berg Johansen, Knut Lystad, Bye & Rønning, Johan Golden og Tommy Steine.Det hele finner sted på Latter på Aker Brygge.

Nyheter
Kultur