Til helgen sparkes fotballsesongen i gang i England. British Airways venter rekordinteresse fra nordmenn som vil ta turen til fotballøya.- Vi vet at nordmenn lar seg friste av Premier League, og at de gjerne kombinerer storbyferie med en engelsk storkamp, sier Peter Rasmussen, Nord-Europasjef i British Airways.Avspark for Premier League er allerede lørdag 14. august. På seriens første dag, spiller Tottenham hjemme mot Machester City og Chelsea hjemme mot West Bromwich. 3. oktober er det duket for nok et skikkelig London-oppgjør når Chelsea og Arsenal møtes på Stamford Bridge.I hele august, september og oktober sørger British Airways for at du kan fly direkte mellom Oslo Gardermoen og London Heathrow for kun 1.292 kroner tur-retur.- Alle bør oppleve en engelsk storkamp en gang. Men ikke glem at London har uendelig mye annet å by på også , avslutter Peter Rasmussen.