Kraftlinjesaken i Hardanger har vekt stor interesse, også hos Spilleselskapet Betsson.- Det er klart vi følger med på det som skaper engasjement hos befolkningen, være seg det er sport og underholdning eller politikk, sier Thomas A. Aakvik som er ny Country Manager i Betsson.- Slik vi vurderer saken har vi satt oddsen til at regjeringen fortsatt vil stå på sitt, men det er jo lov å håpe at vi tar feil, sier Aakvik.Dersom du spiller på at regjeringen vil snu i denne saken vil det betale seg 3 ganger innsatsen dersom planene endres fra luft til sjø. Du kan også spille på om utredningen og fastlenkede demonstranter lykkes i å forskyve oppstarten av byggeprosessen, skriver Betsson i en pressemelding tirsdag ettermiddag.I følge oddsene hos Betsson ser det ikke ut til at spillselskapet tror Statsnett kommer i gang med noen byggeaktivitet før 1. oktober, da det gir 2.5 i odds mot 1.5 etter 1 oktober 2011.