Kan rentene bli lave i en mannsalder?

Sjeføkonom Jan L. Andreassen, Terra, er dagens gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar.

Personlig økonomi

Hvor viktig er USA? Kan rentene bli lave i en mannsalder? Og hvor lavt er det? Svarene får du i Økonominyhetene på HegnarTV kl. 16:05 .I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Questerre og Cermaq.Se direktesendingene på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Resten av uke: - Gjest på onsdag: Harald Magnus Andreassen, Firs Securities. - Gjest på torsdag: Erica Blomgren, SEBVi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Børs