Slik reiser du verden rundt - gratis

Fire personer får nå muligheten til å reise verden rundt på flyselskapets regning.

Finnair søker nå etter fire personer som skal reise verden rundt på flyselskapets regning. Målet er å sjekke kvaliteten på en rekke destinasjoner i Europa, Asia og USA. De fire utvalgte får tittelen Quality Hunters, og blir en del av Finnairs satsingen på kvalitet.Les også: Se når flybillettene er billigstUnderveis skal de bedømme flyturen, flyplasser og selve reisemålet. I tillegg skal hver enkelt av kvalitetsjegerne dele sine erfaringer og eventyr med omverden på personlige blogger.-Dette er en del av vårt kontinuerlige arbeid for å forbedre kvaliteten og servicetilbudet, sier Antti Nieminen, direktør for global markedskommunikasjon i Finnair.Søknadsfristen er 26. september og avreise er 4. oktober.