Skipsreder John Fredriksen vet å betale sine ansatte og medarbeidere godt. På en oversikt i DN kan man blant annet se at Fredriksens advokat tjente 13,5 millioner kroner i fjor. I tillegg stod Fredriksens sekretær oppført med en skattelignet inntekt på 900.000 kroner og en formue på 6,5 millioner kroner i 2009. Tidligere Seadrill-sjef Kjell E. Jacobsen stod oppført med nærmere åtte millioner kroner i inntekt i 2009.Også Ole-Eirik Lerøy, styreleder i Marine Harvest, har håvet inn millioner etter at han gikk inn i oppdrettsselskapet i januar. Lerøy kjøpte i 2009, 10 millioner aksjer gjennom en opsjonsavtale, inngått med selskapet Geveran. Aksjene ble kjøpt for 3,15 kroner pr aksje, og Lerøy betalte nærmere én million kroner for opsjonsavtalen. Hittil i år er aksjekursen på Marine Harvest opp 36 prosent, og det gir god gevinst.- Jeg er rimelig godt fornøyd med den avtalen, men jeg er nok mest fokusert på hvilket potensial det er i dette selskapet fremover, sier Lerøy.