Neil er en av Europas ledende analytikere innen teknisk analyse. Han har mer enn 30 års erfaring som trader og har arbeidet med både aksjer, råvarer, valuta og derivater. Han har ledet Bloombergs avdeling for teknisk analyse og etablerte i 2010 et nytt Hedge fond. Du får mer om hans markedssyn under dagens sending.Det blir også mer om REC, Hydro og Telenor, som alle har lagt frem tall for tredje kvartal. Trygve Hegnar vil også kommentere rentebeslutningen til Norges Bank.I tillegg tar vi som vanlig for oss utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Norsk Hydro og Bakkafrost.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til Se også sendingen på TV Follo hver dag klokken 19:30.