-De Jorden Rundt reisene våre som selger best er definitivt de som innebærer stopp i Asia, Australia, gjerne en Stillehavsøy eller to, deretter USA og hjem. Det er den klassiske ruta, sier Even F. Hulleberg i KILROY Norway AS, til HegnarOnline.Han trekker frem følgende eksempel: Oslo - Bangkok // Singapore - Bali - Sydney // Brisbane - Auckland - Fiji - Los Angeles // New York - Oslo. (// betyr at du reiser på egenhånd, altså ikke fly). Dette alternativet starter på 14.200 kroner, og er videre avhengig av dine preferanser.Det blir dog mer og mer populært å kombinere Afrika inn i Jorden Rundt-reisene. En typisk reiserute vil da se slik ut: Oslo - Cape Town // Johannesburg - Kuala Lumpur - Sydney // Brisbane - Auckland - Fiji - Los Angeles // New York - Oslo. Dette alternativet starter på 18.900 kroner.-Ingen kombinasjoner er umulige. Ønsker du å reise innom flere destinasjoner og kontinenter blir det jo helt klart en dyrere og dyrere reise. Vi skreddersyr Jorden Rundt-reiser, og nesten ingen reiseruter er like. Alle drømmer om ulike destinasjoner, men de to jeg nevnte ovenfor inneholder helt klart noen av de mest populære destinasjonene per i dag, sier Hullberg til HegnarOnline.-I sørlige Afrika har vi noen utrolig spennende opplevelsesreiser og safari er virkelig i ilden. Sør-Amerika er også veldig "in" om dagen og mange ønsker å flette inn stopp her på Jorden Rundt reisen sin. Det er dog et litt dyrere alternativ, avslutter Hullberg.Priser på Jorden Rundt-reiser er naturligvis avhengig av hvor lenge du skal være borte, og alle flyprisene er sesongbasert. Majoriteten Kilroys kunder som satser på en Jorden Rundt-reise drar enten i januar/februar eller september/oktober.