Hegnar vurderer Galaxy Tab mot Apple iPad

Se Trygve Hegnars vurdering av Apples iPad mot Samsungs Galaxy Tab her (oppdatert 15:22).

Trygve Hegnar vurderte Galaxy Tab mot Apple iPad på en noe utradisjonell måte under fredagens utgave av Økonominyhetene.Se klippet på Youtube her Leif Inge Nordhammer fra lakseprodusenten Salmar var dagens gjest. Salmar la fredag morgen frem sin rapport for tredje kvartal . Tallene var gode og investorene tilsynelatende fornøyde. Se intervjuet her .I tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og du får teknisk analyse av Statoil, Algeta og Atea.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV Follo hver dag klokken 19:30.