SCUBA Travel har rangert de beste dykkestedene i hele verden. Australia og Egypt stikker av med mye av oppmerksomheten, og feriefavoritten Thailand kommer først inn på 10. plass med Richelieu Rock.
Da HegnarOnline dykket ved Richelieu Rock for tre år siden var det i selskap med store Manta Rays, hai, skilpadder og fisker i all verdens farger. Det er en opplevelse som anbefales. For å komme til Richelieu Rock, som ligger på grensen til Burma/Myanmar, kan du enten benytte deg av speedbåt fra Kao Lak eller du kan bli med på et flere dager langt liveaboard fra Phuket.På toppen av listen finner vi Yongala i Australia. Nøkkelordet er vrakdykking i et område fult av Manta Rays, tigerhai, sjøslanger og blekksprut. Det ligger med andre ord til rette for en opplevelse utenom det vanlige. På 2. plass finner vi Blue Corner Wall i Palau, etterfulgt av berømte Barracuda Point på Sipadan i Borneo.1.The Yongala, Australia2.Blue Corner Wall, Palau3.Barracuda Point, Sipadan Island4.Thistlegorm, Rødehavet, Egypt5.Shark and Yolanda Reef, Rødehavet, Egypt6.Navy Pier, Australia7.Manta Ray Night Dive, Kailua Kona, Hawaii8.Big Brother, Rødehavet, Egypt9.Great Blue Hole, Belize10.Richelieu Rock, Thailand