Hotellrom til 100.000 kroner per natt

-Vi er overbevisst om at hotellet vil ta tilbake sin posisjon som et av verdens beste hoteller, sier direktør Kiaran MacDonald.

London
Personlig økonomi

Etter en lang og omfattende renovering, åpnet det legendariske London-hotellet Savoy denne uken sine dører for nysgjerrige besøkende. Ifølge BBC har eierne brukt tre år og to milliarder kroner på å sette hotellet i stand. Det innebærer en budsjettsprekk på mer enn 100 prosent.Her kan du søke etter din drømmereise.Det er designeren Pierre Yver Rochon som har hatt ansvaret for det visuelle uttrykket.En av nyhetene er en 325 kvadratmeter stor suite som skal kunne ta imot både kongelige og bemidlede gjester. Pris: 100.000 kroner natten.-Vi er overbevisst om at hotellet vil overgå folks forventninger og ta tilbake sin posisjon som et av verdens beste hoteller, sier Savoys direktør Kiaran MacDonald til AFP.

Nyheter
Næringsliv