Onsdag kveld var det premiere på forestillingen "Julelatter 2010". De tre erfarne komikerne Anne-Kat. Hærland, Dagfinn Lyngbø og Are Kalvø har tatt med seg Nils Ingar Aadne for å lage juleshow på Latter på Aker BryggeVi snakker her om fire meget ulike komikere som har gått sammen for å gi publikum en variert og underholdende opplevelse. Nils Ingar Aadne fikk æren av å starte showet, og leverte bedre og bedre vitser utover kvelden. Du vil sannsynligvis trekke på smilebåndet neste gang du hører om blåskimmelost.Are Kalvø var, som alltid, meget treffsikker med sine betraktninger. Sammen med unge Aadne leverte han en vellykket parodi på landets snøvlende og konfliktsky statsminister.Dagfinn Lyngbø har en egen evne til å se noe morsomt i en hver situasjon han befinner seg i. Denne gang var det aldringsprosess og familieforøkelse som var nøkkelordene. Anne-Kat. greide ikke helt å imponere på samme måte som har gjort så mange ganger før.Kvartetten sørger uansett for at du får en innholdsrik aften hvor du mange ganger trekker på smilebåndet. Julelatter 2010 anbefales, og vi gir showet terningkast 4(+).