Mer å gå på for Oslo Børs?

Paal Karstensen, aksjesjef i DnB NOR Markets, er dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar.

Personlig økonomi

I tillegg til sitt syn på markedsutviklingen vil Karstensen fortelle mer om meglerhusets nye produkt, exchange-traded notes (ETN), som gjør det mulig å eksponere seg mot oljepris- og oljeservicesektoren.Som vanlig kommenterer vi også utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Yara og Opera Software.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Opptaket av dagens sending, samt tidligere sendinger, er tilgjenglige på våre TV-sider: http://webtv.hegnar.no Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.OBS! Get Infokanalen er midlertidig nede som følge av endringer hos Get.

Nyheter
Børs