Skattedirektøren har til nå ikke kunnet legge ned kontorer uten å få klarsignal fra Finansdepartementet først, skriver Nationen.«En struktur med fortsatt mange små kontorer er imidlertid utfordrende både faglig og kostnadsmessig», er begrunnelsen når regjeringen i Finansdepartementets proposisjon i statsbudsjettet nevner at Skattedirektoratet har fått fullmakt til å legge ned mindre skattekontorer.Fullmakten gjelder alle kontorer som har færre enn fem ansatte - 126 kontorer.KrFs finanspolitiske talsmann Hans Olav Syversen er forbauset over måten nedleggingene blir presentert for Stortinget på.- Hvis regjeringen har tenkt å gi en generalfullmakt til å legge ned alle skattekontor som har færre enn fem ansatte, må jeg si det er en stor strukturendring som jeg er overrasket over at de vil gi, sier Syversen.Norsk Tjenestemannslag (NTL) skriver i et høringsnotat til finanskomiteen i forbindelse med statsbudsjettet at det er «svært bekymret» for de foreslåtte kuttene. (©NTB)