Ti attraktive reisemål

Nordmenn jakter nå på varme vinterdestinasjoner. Samtidig ser vi konturen av en ny storbyfavoritt blant de reisende.

Hver måned presenterer Reisesøkemotoren Travelmarket de mest søkte flydestinasjonene blant norske reisende. I september var det en markant fremgang i søk etter de varme vinterdestinasjonene, mens konturen av en ny storbyfavoritt tegner seg.Las Palmas (Gran Canaria) og Phuket i Thailand ser ut til å bli de mest ettertraktede "varme" reisemål i den kommende vintersesongen. Den thailandske hovedstaden Bangkok er forsatt den nest mest populære ruteflydestinasjonen, kun forbigått av London. Det er ikke bare i vinterhalvåret at Bangkok appellerer til nordmenn, Thailand er populært hele året rundt.Les også: De beste hotellene i BangkokDet er interessant å se at den latviske hovedstaden Riga er blitt den 5. mest populære ruteflydestinasjonen blant norske reisende. Prisnivået i Riga er ganske attraktivt og dette er en direkte årsak til at destinasjonen i stigende grad tiltrekker publikum til en kort og billig storbyferie.1.London (Storbritannia)2.Bangkok (Thailand)3.Oslo (Norge)4.København (Danmark)5.Riga (Latvia)6.Las Palmas, Gran Canaria (Spania)7.Phuket (Thailand)8.Antalya (Tyrkia)9.Alicante (Spania)10.New York (USA)At vintersesongen er i anmarsj for de skiglade gjenspeiler seg også i listen. Zürich dundrer nemlig inn med en 12 plass på listen, uten å ha vært til stede i det hele tatt de siste måneder. Zürich er for mange utgangspunktet når ski ferien i Alpene skal avvikles.