Hver måned presenterer Reisesøkemotoren Travelmarket de mest søkte flydestinasjonene blant norske reisende. I september var det en markant fremgang i søk etter de varme vinterdestinasjonene, mens konturen av en ny storbyfavoritt tegner seg.Las Palmas (Gran Canaria) og Phuket i Thailand ser ut til å bli de mest ettertraktede "varme" reisemål i den kommende vintersesongen. Den thailandske hovedstaden Bangkok er forsatt den nest mest populære ruteflydestinasjonen, kun forbigått av London. Det er ikke bare i vinterhalvåret at Bangkok appellerer til nordmenn, Thailand er populært hele året rundt.Det er interessant å se at den latviske hovedstaden Riga er blitt den 5. mest populære ruteflydestinasjonen blant norske reisende. Prisnivået i Riga er ganske attraktivt og dette er en direkte årsak til at destinasjonen i stigende grad tiltrekker publikum til en kort og billig storbyferie.1.London (Storbritannia)2.Bangkok (Thailand)3.Oslo (Norge)4.København (Danmark)5.Riga (Latvia)6.Las Palmas, Gran Canaria (Spania)7.Phuket (Thailand)8.Antalya (Tyrkia)9.Alicante (Spania)10.New York (USA)At vintersesongen er i anmarsj for de skiglade gjenspeiler seg også i listen. Zürich dundrer nemlig inn med en 12 plass på listen, uten å ha vært til stede i det hele tatt de siste måneder. Zürich er for mange utgangspunktet når ski ferien i Alpene skal avvikles.