Mandag 1. november legger Norges Eiendomsmeglerforbund og Eiendomsmeglerforetakenes forening fram boligprisstatistikken for oktober.- Tallene viser at trøkket i boligmarkedet fortsatte inn i oktober, sier leder i Norges Eiendomsmeglerforbund, Christian Vammervold Dreyer.viste onsdag at 1.043 nye boliger har blitt solgt i løpet av de siste to månedene, tilsvarende 10 prosent av totalt antall boliger i registrerte prosjekter. Salgstakten er den høyeste registrert siden juni 2007I løpet av oktober har HegnarOnline gjetatte ganger skrevet om det relativt hete boligmarkedet. i det idylliske Damstredet i Oslo gikk for 3,15 millioner kroner. P-rom var på bare 31 kvadratmeter fordelt på to plan og hems. Det tilsvarer over 101.000 kroner per kvadratmeter.En 2-romsleilighet i Ullevål Hageby i Oslo er én million over takst.Aktiv-megler Stian Larsen solgte en 4-romsleilighet i Gråsteinveien på Lambertseter for friske . Det var 650.000 over takst og 710.000 kroner over prisantydning.2010 har ikke vært det mest aktive markedet for boliger i de øvre segmentene. Men i Sandefjord ble en murvilla i Vestfoldgata nylig , 100.000 over takst.Generelt er markedet for familieboliger sterkt, spesielt i Oslo. Det er ikke uvanlig at attraktive objekt går over en halv million kroner over takst, gjerne mer.