Trosser tap - satser på storbutikk

Expert trosser fjorårets resultattap på 147 millioner kroner, og satser på ny storbutikk.

Philip Straumsheim, kommunikasjonsdirektør i Expert - Foto: Selskapet
Personlig økonomi

- Vi må ha volum. Marginene er blitt så lave, sier Expert-direktøren, Lars Tendal til DN. Elektrokjeden bygger nå opp sin største Expert-butikk noensinne, og lokalene de skal flytte inn i er de langt fra beskjedne, Coops Smart Club-lokaler, på Alnabru.Dette skal være et nødvendig tiltak for å ta opp konkurranen med Elkjøp, som i motsetning til Expert, faktisk hadde en resultatvekst på 32 prosent i 2009. Expert avsluttet regnskapsåret i rødt med et resultattap på 147 millioner kroner.- Vi tror at det å få plass til ordentlige utstillinger og demonstrasjoner, plass til aktiviteter som kan inkludere hele familien er en vei å gå, sier Tendal. Han vil også satse på mer tilgjengelig personale.- I Expert har vi alltid trodd på at det å kjøpe tv er mer avansert enn å kjøpe melk og brød. Da trenger kundene hjelp, sier han.

Nyheter
Næringsliv