Lørdag 30. oktober feiret Miss World 60 år. Flysøksiden Skyscanner.no, har i den anledning gjennomført en spørreundersøkelse for å finne ut hvilke nasjoner som oppfattes å ha planetens vakreste mennesker.Supermodellen Gisele Bündchen kommer fra Brasil, et land som står øverst på listen over vakre folkeslag. Landet fikk 12 prosent av alle stemmene, etterfulgt av Sverige med sine blonde og blåøyde innbyggere og India på 3. plass.-Denne spørreundersøkelsen belyser mange interessante tema, blant annet folks generelle oppfatning av skjønnhet og at enkelte land har mer attraktive innbyggere enn andre. Når sant skal sies er nok virkeligheten den at ingen nasjon totalt sett er mer attraktiv enn en annen, for de fleste har faktisk stor, genetisk variasjon i sin befolkning, sier Kristin Andersson, skandinavisk country manager.
Verdens vakreste folkeslag ifølge Skyscanners brukere:
1. Brasil2. Sverige3. India4. Polen5. Storbritannia6. Venezuela7. Russland8. Den Tsjekkiske Republikk9. USA10. Nederland11. Italia