Vil Repant lykkes i utlandet?

Gudmund Larsen, CEO i Repant, er dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar.

Tirsdag morgen presenterte Repant tall for tredje kvartal. Mer om dem her . På dagens sending vil Larsen ta for seg selskapets muligheter og utfordringer fremover.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, REC og Prosafe.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter nå flash-spiller på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.