45 skianlegg holder åpent denne helgen

Voss Fjellandsby kan skryte av å ha mest snø i Norge. Her er oversikten over hvordan det står til i landets skianlegg.

Trysil. Foto: Ola Matsson
Personlig økonomi

I dagene fremover, i hvert fall frem til søndag, er det meldt ganske så kaldt, noe som betyr at du ikke kan vente de store snømengdene. Heldigvis er det Norefjell et unntak, hvor det er forventet snøfall på 16 cm i løpet av lørdagen og søndagen. Det sier Jens-Andreas Løland som er Norgesansvarlig i Skiinfo.no.Kongsberg og Narvik er også blant de som kan vente seg litt påfyll av naturlig snø, henholdsvis syv cm og fem cm til helgen.-Personlig synes jeg ikke man skal la seg skremme for mye av varselet om kulden med tanke på planleggingen av skituren. Det er "kun" et varsel, og jeg synes det blir feil å skulle avlyse en skitur fordi det er meldt for eksempel 17 kuldegrader, sier Løland.Snødybder, målt i terrenget på toppstasjonen til skianlegget•Voss Fjellandsby 60 cm (mest snø i Norge)•Voss Resort 50 cm•Ørsta 50 cm•Strandafjellet 45 cm•Stordal 45 cm•Geilo 35 cmOversikt:•Geilo har 13 åpne nedfarter, 10 åpne heiser og 29 km preparerte langrennsløyper.•Hemsedal har 11 åpne nedfarter, 5 åpne heiser og 0 km preparerte langrennsløyper.•Trysil har 10 åpne nedfarter, 6 åpne heiser og 10,5 km preparerte langrennsløyper.•Gaustablikk har 7 åpne nedfarter, 4 åpne heiser og 1 km preparerte langrennsløyper.•Kvitfjell har 6 åpne nedfarter, 2 åpne heiser og 0 km preparerte langrennsløyper.

Nyheter
Kultur