Hollekims ferske aksjetips for 2011

- Generelle prisingsmultipler for markedene viser at Norge er det desidert lavest prisede aksjemarkedet i Norden.

Foto: Scanpix
Personlig økonomi

Normalisering av verdens-økonomien, god resultatutvikling, økt forbrukertillit og lav rente vil sende de nordiske aksjemarkedene opp, mener Odin-forvalter Nils Petter Hollekim.Han har gjort det skarpt med sine Odin-fond gjennom 2010. Odin Sverige, Odin Eiendom og Odin Norden hadde onsdag steget med henholdsvis 33,9 prosent, 34,1 prosent og 17,2 prosent. Han mener nå at mange norske selskaper er attraktivt priset.- Generelle prisingsmultipler for markedene viser at Norge er det desidert lavest prisede aksjemarkedet i Norden, sier Hollekim til Finansavisen.En av aksjene Hollekim anbefaler er Stolt-Nielsen. Innenfor eiendomsmarkedet liker Hollekim Norwegian Property.Hele børsintervjuet i Finansavisen Julaften.

Nyheter
Børs