Langtidsvarsel for hele landet

Værutsikter for perioden fra og med mandag 27. desember 2010 til og med søndag 2. januar 2011.

Personlig økonomi

Utsikter for mandag 27. desember:Fjellet i Sør-NorgeBris omkring nord. For det meste pent vær. Uendret eller litt stigende temperatur.Østlandet og TelemarkNordlig bris. Stort sett opphold og til dels pent vær. Litt kaldere igjen i nordøst, ellers uendret temperatur.AgderNordlig bris. Til dels pent og kaldt vær. Siste del av dagen økende østlig bris, liten kuling vest for Lindesnes. Litt snø og noe stigende temperatur.Vestlandet sør for StadØkende sørøstlig bris, liten kuling i ytre strøk. Tilskyende, senere litt snø i Sør-Rogaland. Litt stigende temperatur.Møre og Romsdal, Trøndelag og NordlandØkende sørøstlig bris, senere liten kuling utsatte steder sør for Salten. Litt snø i grensetraktene av Trøndelag og Nordland først på dagen, for øvrig opphold og til dels pent vær. Omtrent uendret temperatur.Troms og FinnmarkSkiftende bris, av og til frisk bris på kysten. Mulighet for noen snøbyger i ytre strøk, ellers opphold og til dels pent vær. Litt kaldere, særlig i indre strøk.SpitsbergenØkning til sørøstlig kuling, senere av skiftende retning. Noe snø. Forbigående stigende temperatur.Utsikter for tirsdag 28. desember og onsdag 29. desember:Sør-NorgeØstlig bris, men sørøstlig kuling utsatte steder i vest og nord. Litt snø på Sørlandet og på Vestlandet sør for Stad, vesentlig onsdag, kan hende regn ytterst på kysten, ellers oppholdsvær. Litt stigende temperatur.Nord-NorgeBris omkring sør, i fjordstrøkene frisk bris, men i Nordland og forbigående i Finnmark kuling utsatte steder. Enkelte snøbyger i ytre strøk nord for Vestfjorden, ellers oppholdsvær. Litt kaldere i indre strøk av Troms og Finnmark, ellers uendret.SpitsbergenTirsdag minkende nordavind, etter hvert oppholdsvær og kaldere. Onsdag økning til sørøstlig kuling, noe snø og stigende temperatur.Utsikter for torsdag 30. desember til og med søndag 2. januar:Høytrykk over De britiske øyer og lavtrykk fra vest inn i Norskehavet gir urolig vær med kuling og perioder med nedbør, men lite eller ingen nedbør østafjells og i Finnmark. Jevnt over stigende temperatur de fleste steder på fastlandet. På Spitsbergen av og til kuling og noe snø. Først stigende, så fallende temperatur igjen.

Nyheter
Næringsliv