Billigere ferie for nordmenn

Hotellferie blir stadig billigere for Ola Nordmann. Her er landene hvor hotellprisene har falt mest.

Comfort Hotel Xpress
Personlig økonomi

Ferien har blitt billigere for nordmenn takket være en sterk krone og prisfall i gjeldstyngede euroland.På Island falt prisene på hotell, målt i norske kroner, med 18 prosent i 2010 sammenlignet med året før, viser den årlige hotellprisindeksen fra Hotels.com. I land som Russland, Tyrkia, Irland og Ungarn har prisfallet vært på 13-17 prosent, skriver DN.Spanske, portugisiske og greske hotellrom har blitt fire-syv prosent billigere for Ola Nordmann.- Hotellprisindeksen er gode nyheter for nordmenn. I alle de mest populære ferielandene for nordmenn er det prisfall målt i norske kroner. Faktisk er de eneste landene nordmenn vil oppleve høyere hotellpriser Norge, Sverige og Storbritannia, sier markedsdirektør Nigel Pocklington i Hotels.com.

Nyheter
Kultur