Funcom om den fantastiske børsdagen

Hvorfor stikker kursene til værs? Funcom svarer deg her!

Konseptbilde fra The Secret World - Foto: Funcom
Personlig økonomi

I Økonominyhetene med Trygve Hegnar har vi besøk av administrerende direktør Trond Aas i Funcom. Kursene har mer enn doblet seg det siste året og markedet skrur opp forventningene til samarbeidet med Electronic Arts og spillutviklerens neste store tittel: The Secret World.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det var teknisk analyse av Statoil, Solstad Offshore og SAS.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Næringsliv