SAS med drivstofftillegg fra februar

SAS har besluttet å legge henholdsvis tre og fem euro til sine flypriser fra 22. februar grunnet økte innkjøpspriser på flydrivstoff.

Foto: SAS
Personlig økonomi

- Tillegget på tre euro vil gjelde innenriksruter, mens tillegg på fem euro vil bli lagt på prisene for ruter mellom de skandinaviske land og for ruter til øvrige europeiske land, sier kommunikasjonsdirektør Kenneth W. Vikse i SAS Norge til NTB.SAS har besluttet å ikke legge drivstofftillegg på langrutene.Norwegian, som er SAS' største konkurrent på det skandinaviske marked, legger fra tirsdag fra 50 til 150 kroner på sine ruter som følge av høye innkjøpspriser på flydrivstoff. 50 kroner blir lagt på ruter i Norge, i Norden og til storbyer i Europa, mens 80 til 100 kroner vil bli lagt på som drivstofftillegg til øvrige reisemål i Europa. Ruten til Dubai får et drivstofftillegg på 150 kroner, opplyser kommunikasjonsrådgiver Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til NTB.

Nyheter
Næringsliv