DnB NORs 16 nye tradinginstrumenter

DnB NOR har lansert seksten nye tradinginstrumenter i dag, velegnet for de som er kortsiktige i markedet.

Personlig økonomi

Paal Karstensen fra DnB NOR Markets var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han forklarte hvordan man kan benytte bankens seksten nye ETN'er som kortsiktige tradinginstrumenter.- De store aksjene på Oslo Børs var opp en prosent allerede før oljeprisen gjorde et hopp, sier Hegnar optimistisk om handelsdagen på Oslo Børs der 20 av 25 OBX aksjer steg. Trygve Hegnar kommenterte også utviklingen i shippingratene og hoppet i oljeprisen.I tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det var teknisk analyse av Statoil og Aker og Jinhui.Se opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Næringsliv