Skagen-Stensrud er ingen koneplager

Skagen-milliardær Kristoffer Stensrud er sjelden koneplager, det er lite barnemishandling og han har aldri myrdet. Han innrømmer derimot narkotikabruk i studietiden.

Porteføljeforvalter, Skagen Kon-Tiki, Kristoffer Stensrud. Foto: Iván Kverme Finansavisen
Personlig økonomi

I siste utgave av Kapital finner vi et portrettintervju av finansgeniet og Skagen-gründeren Kristoffer Stensrud. Mannen, som i en årrekke har bevist at han kan skape verdier for andelseierne, beskrives som et "Hedersmenneske" av de som kjenner han.For å prøve å rette opp i glansbildet, innrømmer Stensrud å ha brukt narkotika i studietiden.- Jeg er sjelden koneplager. Det er lite barnemishandling. Jeg har ikke vært i fengsel. Aldri myrdet. Narkotika har jeg selvfølgelig brukt. Jeg studerte tross alt i København sent på 70-tallet og hadde stor sans for visjonene bak fristaden Kristiania, sier Stensrud.- Det har alltid vært sterke innslag av anarkisme i mitt politiske grunnsyn, avslutter Stensrud.

Nyheter
Næringsliv