Strategiske aksjevalg for urolige tider

Børsene verden rundt rystes av opptøyene i Midtøsten. Nordeas aksjestrateg Erik Roland anbefaler aksjene han har tro på i et usikkert børsfarvann.

Erik Roland, Nordea Savings & Asset Management. Foto: Selskapet
Personlig økonomi

Aksjestrateg Erik Roland fra Nordea er gjest i Økonominyhetene i dag. Han plukker aksjeporteføljen som Nordea tror blir vinnerne i tiden fremover.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og den spente åpningen på New York- børsene som har hadde fri i går, og derfor ennå ikke har rukket å reagerer på sammenstøtene i Libya. Det blir også tekniske analyser.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Næringsliv