Tror på olje og ser Oslo Børs i 500 ved nyttår

Aksjestrateg Fredrik Kvale i Terra Markets tror hovedindeksen vil være 480-500 poeng ved årsskiftet. Han anbefaler også 4 aksjer.

Personlig økonomi

- Jeg tror Statoil blir straffet for hardt, sier Trygve Hegnar i Økonominyhetene. Strateg i Terra Markets, Fredrik Kvale er enig. Han anbefaler kjøp av Statoil-aksjen og forventer å se den i 150 kroner. Oljeprisen tror han vil holde seg på et snitt rundt 100 dollar fatet i 2011.-Statoil er priset som om oljeprisen var 90 dollar sier strategen. Foruten Statoil, anbefaler Kvale 3 andre aksjer i Økonominyhetene.I tillegg kommenterte Hegnar som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det var teknisk analyse av Statoil og Norsk Hydro og Sevan.Se opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Næringsliv