Dette er de trendy utestedene i New York

Atle Hovde i Concierge Masters forteller om de heteste nattklubbene, restaurantene og hotellene i New York.

Publisert 25. mars 2011 kl. 15.02
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.29
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 452 ord
W Downtown.
New York er storbyen som definitivt har noe for enhver smak. Utfordringen ligger i å navigere rett i de endeløse valgmulighetene. Konsentrasjonen av hoteller, restauranter og nattklubber er enorm. Derfor har vi bedt Atle Hovde i Concierge Masters om å fortelle om sine favoritter.
Les også: USAs ti beste hotellerPopulære hotell akkurat nå:Gansevoort Park Hotel.W Downtown.Gramercy Park Hotel.Populære nattklubber akkurat nå:Mister H.The Box.Populære restauranter akkurat nå:Lavo.Minetta Tavern.Daniel.Les også: Ti paradisøyer du bør besøke
Gansevoort Park åpnet i september 2010, og kan skilte med en imponerende pool og et velutviklet barområde på toppen av hotellet. Dette er et fantastisk sted for vordrinks før kvelden begynner for alvor. Hovde hevder at hotellet sannsynligvis har de vakreste bartenderne i hele New York.Dersom vi ser på rommene må de kunne beskrives som funky. Dette er et av de første nybyggene som står ferdig i den "up and coming"-bydelen som vokser frem rundt Ground Zero. W Downtown er hypermoderne i design og utforming.Stemmingen i The Living Room Bar & Terrace er upåklagelig, og anbefales som et sted hvor du begynner kvelden. Ian Schrager har gjort det igjen. Dette er hans første soloprosjekt uten Phillippe Starck på en evighet, og det har etablert seg som et at de mest omtalte hotellene de siste to årene.Det er ikke uten grunn. Haute Bohemian og kunst i verdensklasse dominerer hotellet. Julian Schnabel står for mye av den kunstneriske utsmykkingen, sammen med bilder av Damien Hirst.Rose Bar er en ubestridt favoritt, samtidig som en drink på den private takterrassen aldri blir feil. Gjengen bak Bungalow 8 har åpnet denne dekadente klubben i det splitter nye Mondrian SoHo. Stedet er inspirert av Shanghai på 1930-tallet, hvilket betyr dekadent og sexy. Her har vi en av New Yorks mer alternative klubber. Et forrykende burlesque-show har sørget for at dette har blitt favorittklubben til mange av byens kjendiser. Stedet er plassert på Lower East Side bak en slitt dør med graffiti. Fra folkene bak Tao kommer dette italienske konseptet. Atle Hovde trekker fra Champagne-brunchen på lørdager som en av de store attraksjonene, hvor stemningen beskrives som vill og gal. Vi anbefaler deg å gjøre unna shoppingen før du tar turen dit. Dette er det siste prosjektet til Keith McNally, mannen bak restaurantsuksesser som Balthazar og Pastis. Denne gamle og ærverdige bistroen i The Village er stappfull hver dag og kveld.Minetta Tavern sies å ha den beste burgeren i byen. Den heter Black Label Burger og koster 26 dollar. For den store gourmetopplevelsen er det få steder som slår Daniel. Kvalitet dag ut og dag inn. Totaloppussingen for to år siden var heller ikke noe minus.Daniel Boulud gir deg moderne fransk mat basert på sesongens råvarer. For all del husk å bestille en White Cosmopolitan - den er divine.