Trygve Hegnar kommenterer handelsdagen på Oslo Børs i Økonominyhetene. Er dette bare et blaff før nedgangen fortsetter, eller er fallet de siste dagene en kjøpsanledning? Vi ser også på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, SeaDrill og BWG Homes.Se direktesendingen på
fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.