Makroøkonom Shakeb Syed i Handelsbanken Markets var på besøk i Økonominyhetene med Trygve Hegnar idag. Den pågående uroen i Midtøsten kommer man vanskelig utenom. Shakeb Syed er ikke så sikker på at vi vil se et best case scenario i regionen med åpenhet og demokrati.- Millitærregimet i Egypt kan fort bli husvarme, sier han og viser til tidligere regimer der millitæret har skullet styre for "kortere perioder" som svært ofte har vist seg å vare svært lenge. Syed frykter det må press til fra utlandet for at land som Egypt og Tunisia skal skrive ut valg innen rimelig tid.Statsrentene er også tilbake på radaren. Portugal hadde en svært lite vellykket auksjon av statsobligasjoner i dag, og statsobligasjoner som tidligere ble ansett for å være sikrere enn banken er i tilfellet Hellas noe man må regne med å tape halvparten av pengene sine på.Trygve Hegnar kommenterte også handelsdagen på Oslo Børs, og vi så på børsene i Europa og New York.Det var teknisk analyse av Statoil, Orkla og Maritime Industrial Services.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.