Don Phillips var gjest i Økonominyhetene tirsdag og anbefalte folk langsiktig og diversifisert eksponering i markedene. Markedet reagerer på nyhetsstrømmen fra Japan og Morningstar-presidenten synes den menneskelige tragedien i dette er forferdelig. Men fra et investeringssynspunkt tror han ikke dette vil rokke ved oppgangen.- Media holder til i New York og snakker med vennene sine i finansbransjen i New York. Dette er de to bransjene som har opplevd finanskrisen aller verst på kroppen selv, sier Phillips som mener at tilstandene i USA er helt allright for de aller fleste amerikanerne, og synes bildet som er tegnet av hjemlandet er i overkant dystert. Han trekker spesielt frem blue-chip selskapene som gode investeringer.Når han investerer sine egne penger, satser han på sin egen "hestesko-teori".Vi kommenterte også handelsdagen på Oslo Børs og børsene i Europa og New York. Det var teknisk analyse av Statoil, Yara og Algeta.
Se opptak av programmet og lær mer om "hestesko-investeringer" her lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.