Myrseth: - Riktig klima for REC

Analysesjef Stig Myrseth i Terra Markets tror miljøaksjer vil oppleve medvind i tiden fremover.

Publisert 28. mars 2011 kl. 17.17
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.37
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 257 ord
Analysesjef i Terra Markets, Stig Myrseth, er gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han mener at resultatfremgangen i norske selskaper alene, kan sende Oslo Børs opp 11 prosent frem mot årsskiftet.Analysesjefen kommer også med tips til hvilke av aksjene på børsen som du bør satse på. I fjor gikk Terraporteføljen som Myrseth setter sammen over 90 prosent. REC er en av aksjene han har i Terraporteføljen nå. Se Økonominyhetene for å få med deg Stig Myrseths aksjetips.Som vanlig kommenterte Trygve Hegnar handelsdagen på Oslo Børs, hvor nettopp REC har vært en av de store vinnerne. Vi så også på utviklingen på børsene i Europa og New York. Det var teknisk analyse av Statoil, Norsk Hydro og Frontline.
Se opptak av programmet her lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.