De aller fleste skattytere får fortsatt selvangivelsen på papir, og utsendingen starter 22. mars. 425.000 skattytere hadde før 1. mars gitt beskjed om at de ikke ønsker papirselvangivelse tilsendt.Utsendingen tar tre uker, og innen 8. april skal alle skattytere ha fått sin selvangivelse. Men det er mulig å gå inn på nett og se tallene fra tidspunktet utsendingen starter.Ved å velge selvangivelse kun på nett, kan du også forhindre at uvedkommende kan få tilgang til dine personlige opplysninger. I tillegg er du med på å spare miljøet, sier skattedirektøren.De aller fleste velger stille aksept. I fjor benyttet 2,5 millioner skattytere seg av dette, en økning på 500.000 personer fra året før. 869.000 skattytere leverte selvangivelsen elektronisk. De aller fleste av dem fordi de hadde endringer.Den største endringen på selvangivelsen for 2010 er verdien på boliger.I fjor høst fylte de fleste boligeiere ut en «boligselvangivelse». Den nye verdsettingen vil i mange tilfeller føre til høyere formuesskatt. For mange blir det derfor et ekstra spennende skatteoppgjør som kommer i posten de nærmeste ukene.Skatteetaten har fått inn boligopplysninger for over 90 prosent av alle boliger her i landet. Beregninger viser at eiendommer i Oslo, Bærum og Stavanger og nabokommunene til disse tre kommunene som får størst endringer i ligningsverdien. (©NTB)* Til årets selvangivelser går det med 61,6 tonn papir. Til rettledninger og konvolutter trengs det ytterligere 227 tonn papir.* De som får selvangivelsen kun elektronisk, må gå inn og sjekke den innen sju dager etter at de har fått varsel på sms eller mobil om at selvangivelsen er klar. Gjør de ikke det, så får de den likevel på papir.