Verdens dyreste dessert: 30 mill. kroner

Luksusresort slår seg sammen med diamantprodusent for å tilby verdens dyreste dessert, servert i fantastiske omgivelser på Seychellene.

Fregate Villa Seychellene
Personlig økonomi

Et frieri skal gjerne være originalt, basert på ideen om at man forhåpentligvis kun gifter seg en gang i livet.Les også: Brukte 225 millioner på paradisresortLuksusresorten Frégate Island Private på Seychellene har i den anledning kommet opp med et konsept litt utenom det vanlige. I samarbeid med diamantprodusenten South Africa Diamonds og diamantselskapet Rosy Blue tilbyr de verdens dyreste dessert(!).Det er snakk om en sjokoladekake som er pyntet med ikke mindre enn 929 diamanter, inkludert syv individuelle steiner på mellom 5,05 og 9,04 karat. Andre Barbe, Frégates kjøkkensjef, er mannen som står bak kreasjonen.Didrik Cappelen i Quintessentially sier til HegnarOnline at herligheten koster 29,74 millioner kroner.Inkludert i prisen er to førsteklassebilletter med Emirates Airlines fra hvilken som helst destinasjon i verden, og en uke opphold for to på Frégate Island Private.

Nyheter
Næringsliv