De heteste reisemålene i mai

En av Europas mest trendy storbyer står frem som det heteste reisemålet i mai. Her er den nye topp 10-listen.

Personlig økonomi

For april-måned ble Kambodsja og Perth omtalt som de heteste reisemålene. Når Condé Nast Traveller nå har laget en oppdatert liste for mai, er det Barcelona og kroatiske Istria som troner på topp.Les også: 1 uke i paradis: 578.000 kronerBarcelona er av mange ansett som et av Europas mest populære turistmål, og det er ikke uten grunn. Byen har et fantastisk mangfold av arkitektur, fra Barrio Gótico til Antonio Gaudí. Videre er museene i verdensklasse, samtidig som storbyen kan lokke med både strandliv og et pulserende natteliv. Det er noe for enhver smak.Les også: Spetalen: Dit burde alle single menn draDenne måneden er ikke Asia representert på topplisten, og USA er kun representert med solrike Miami som inntar en 4. plass.På 3. plass finner vi, akkurat som i april, Paphos, kjent for vakre strender og imponerende arkeologi.Spennende reisemål i mai:1. Barcelona2. Istria3. Paphos4. Miami5. Goa6. Sao Paulo7. Cape Verde8. Cape Town9. Oman10. Den tyrkiske kysten

Nyheter
Kultur